Arhitektura u Hrvatskoj u europskom kontekstu - Botica, Dubravka (2012)
U predavanju je izložen pregled hrvatske arhitekture od antike do suvremenih ostvarenja, s naglaskom na utjecaje mediteranskog i srednjoeuropskog kulturnog kruga