Onomastičko nazivlje u suvremenim hrvatskim jednojezičnicima - Frančić, Anđela (Array, 2010)
U radu se analizira obradba osnovnih onomastičkih naziva (onim, onimija, onomastika ; toponim, toponimija, toponomastika ; antroponim, antroponimija, antroponomastika) u suvremenim hrvatskim jednojezičnicima. Upozorava se na različitosti u leksikografskoj obradbi navedenih naziva i na nužnost usklađivanja leksikografske definicije onomastičkih naziva sa suvremenim onomastičkim nazivljem te predlaže struktura rječničkoga članka tih osnovnih naziva i njihovih izvedenica