Uporaba psihodijagnostičkih sredstava od strane kliničkih psihologa u Republici Hrvatskoj – rezultati EFPA-ine ankete - Matešić, Krunoslav (2012)
Prikazana je rang-lista 10 najčešće rabljenih psihodijagnostičkih sredstava u RH prema odgovorima 85 kliničkih psihologa na EFPA-inu anketu koja je provedena 2009. godine.
HRV