Uporaba psihodijagnostičkih sredstava od strane školskih psihologa u Republici Hrvatskoj – rezultati EFPA-ine ankete - Matešić, Krunoslav (2012)
Prikazana je rang-lista 10 najčešće rabljenih psihodijagnostičkih sredstava u RH prema odgovorima 115 školskih psihologa na EFPA-inu anketu koja je provedena 2009. godine.