Odnos gestovnih i izgovornih pokreta - Horga, Damir (Array, 2010)
Cilj ovoga rada bio je istražiti usklađenost i interakciju gesti i govora, odnosno ispitati djeluju li ova dva komunikacijska sustava neovisno jedan o drugome, ili su usko povezani i međuovisni.