Skupina 0 ujednačenoga izdanja ISBD-a iz 2011. ili kako smo od opće oznake građe došli do oblika sadržaja i vrste medija - Barbarić, Ana (Array, 2011)
Uvodni dio rada donosi kronologiju izradbe ujednačenoga izdanja ISBD-a. U idućem odjeljku izložena je kratka povijest ISBD-a. Slijedi odjeljak u kojem je opisan rad ISBD-ove Studijske skupine za oznake građe. U središnjem odjeljku rada predstavljena je i komentirana nova skupina ISBD-a – Skupina 0: Oblik sadržaja i vrsta medija. U zaključku su naglašeni izazovi uvođenja skupine 0 u kataložnu praksu.