Melankolija, ulična heterotopija i jezik bez granica: Politika hrvatskog pjesništva osamdesetih godina dvadesetog stoljeća - Vuković, Tvrtko (Array, 2010)
Rad je posvećen hrvatskim pjesničkim poetikama osadesetih.