Ostaci stare slavenske vjere na hrvatskom tlu - Vinšćak, Tomo (2011)
Izlagači su predstavili istraživanja koja se provode u Hrvatskoj, a tiču se stare vjere Slavena, koja je po mnogočemu slična onoj u Ukrajini.