Zamukli majstorov glas: politika hrvatskih pjesničkih poetika sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća - Vuković, Tvrtko (Array, 2009)
Rad je posveće prevladavajućim pjesničkim poetikama na hrvatskoj pjesničkoj sceni sedamdesetih.