Približavanje Bogu analizom jezika pjesme - Babić, Nada (2011)
U radu se raščlanjuje jezična obilježja desetak pjesama religiozne tematike. Autori su hrvatski pjesnici 20. i 21. stoljeća. Promatra se sklad izraza i sadržaja te izravna i skrivena značenja.