Odnos arhitekture šibenske i korčulanske katedrale - Fisković, Igor (2011)
Sukladnosti tlocrta korčulanske i šibenske katedrale tumače se ulogom Bonina iz Milana kao protomagistra i mogućeg projektanta dviju dalmatinskih katedrala iz 15. stoljeća.