Sustavno arheološko istraživanje na trasi Jadranske autoceste, čvor Zagvozd (2007.-2008. godine) - Olujić, Boris (2011)
Rad predstavlja rezultate arheoloških istraživanja na trasi Jadranske autoceste, čvor Zagvozd tijekom 2007. i 2008. godine. Istražene su dvije vrtače s manjim srednjovjekovnim naseljem te dvije brončanodobne gomile sa srednjovjekovnim grobovima.
Projekt MZOS
HRV