Posebnosti poučavanja govornika srodnih jezika - Jelaska, Zrinka (Array, 2011)
U radu se raspravlja o posebnostima poučavanja hrvatskome jeziku govornika srodnih jezika. Navode se čimbenici koji utječu na poučavanje govornika srodnih jezika i ovladavanje hrvatskim.