Gradovi kao terorističke mete - Bilandžić, Mirko, politolog (2010)
U izlaganju je prikazano zašto su urbane sredine pogodne terorističke mete, koje su ukupne gospodarske, političke i društvene posljedice takvih udara te je prikazan niz slučajeva kokretnih udara terorističkih organizacija na gradove posljednjih godina.