Zašto Business intelligence i korporativna sigurnost nisu dio poslovanja u hrvatskim tvrtkama? - Bilandžić, Mirko, politolog (2010)
U izlaganju je elaboriran fenomen korporativne sigurnosti, razlozi zašto taj institut nije primjenjen u hrvatskim tvrtkama te su komparativnim pristupom izloženi elementi konkurentske prednosti inozemnih gospodarstava u kojima je korporativna sigurnost u potpunoj funkcionalnoj primjeni.
Projekt MZOS
HRV