Meša Selimović u međukulturnom prostoru - Kovač, Zvonko, profesor književnosti (Array, 2010)
U radu se pokušava odrediti međukulturni prostor kako autorova književnog djelovanja tako i kretanja likova u romanu Derviš i smrt.