Humanizam i transhumanizam - Jurić, Hrvoje, filozof (2010)
U predavanju je riječ o izazovima koji se u znanstveno-tehnološkoj epohi postavljaju pred tradicionalnu etiku, koju se može označiti kao humanističku, ali i antropocentričku, te odgovarajućim alternativama, naime, transhumanizmu i biocentrizmu, s obzirom na aktualnu bioetičku diskusiju.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV