The role of Kin to Support Unemployed in Croatia - Rubić, Tihana (2009)
Obitelj je, pored Države, osnovni pružatelj socijalne sigurnosti nezaposlenom pojedincu. Izlaganje je ilustracija triju etnografskih primjera pružanja socijalne sigurnosti, u inicijalnoj fazi doktorskog istraživanja, s postavljanjem, temeljem tih etnografskih primjera, nekih početnih istraživačkih pitanja.