Prostori baštine - Šola, Tomislav (Array, 2011)
Potreba umrežavanja baštinskog sektora radi zajedničke energije i kumulativnih efekata. Kada se objedine potencijali insitucija, ostaje da se u strategiju sektora i njegove sve odgovornije funkcije ubaci baština u vlasništvu pojedinca i pravnih osoba.