Dosadašnja iskustva, perspektive i planovi za prevoditeljske kolegije, diplomski studij i prijevodne sadržaje na studiju talijanistike Filozofskoga fakulteta u Zagrebu - Radoš-Perković, Katja; Peša Matracki, Ivica; Kovačić, Vinko (2011)
Rad predstavlja dosadašnja iskustva s traduktološkim sadržajima u sklopu studija talijanistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu kao i perspektive i novosti u budućim programima koji će se nuditi studentima talijanistike.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV