Leksičko-semantičke strukture u Hrvatskom WordNetu - Raffaelli, Ida (Array, 2009)
U radu se obrazlaže potreba za jedinstvenim kriterijima za obilježavanje sinonimskih i polisemnih struktura u Hrvatskom WordNEtu glagola, imenica i pridjeva te za njihovim međusobnim integriranim promatrenjem. Takav pristup u obilježavnju sinonimije i polisemije u ostalim WordNetima do sada nije poznat.