Danilo Pejović i umjetnost - Škorić, Gordana (2008)
Razumijevanje umjetnosti bio je trajan interes Danila Pejovića, koji je desetak godina i predavao estetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.Zanimali su nas aspekti njegovih uvida u problematiku umjetnosti.