Reducirani numi tipa Iovi Conservatori Avgg Nn u siscijskoj kovnici - Pavlović, Ana (2011)
Analiza reduciranog numa tipa Iovi Conservatori Avgg Nn, brončanog novca koji se kovao u siscijskoj kovnici 313. god., a na kojem se jasno vidi raspad triarhije Licinija, Konstantina I. i Maksimina II. u okviru dinastičkih borbi.