Problem disleksije u kurikulu ranog učenja hrvatskog/materinskog jezika - Erdeljac, Vlasta (Array, 2011)
Ovaj rad bavi se znanstveno-istraživačkim i iskustveno utemeljenim razlozima zašto je problem disleksije važno uvesti u redovite programe edukacije nastavnika.