O nastanku i djelovanju đakovačke i zagrebačke katedralne radionice u 19. stoljeću - Damjanović, Dragan (2011)
Izlaganje je govorilo o osnivanju i djelovanju đakovačke i zagrebačke katedralne radionice u drugoj polovini 19. i početkom 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV