Jeste li cvrčak ili mrav? – radionica za efikasnu organizaciju vremena - Pavlin-Bernardić, Nina (2011)
Na radionici je demonstrirano kako efikasno planirati vrijeme, postavljajući ciljeve prema modelu MUDRO.