3D scanning and geomagnetic survey in LN Tell Bapska-Gradac (E Croatia) - Burić, Marcel (2010)
Predstavljeni su preliminarni rezultati 3D skeniranja i magnetomaterskih nedestruktivnih metoda primjenjenih na lokalitetu Gradac u Bapskoj.