Filozofska antropologija i socijalna teorija - Planinc, Mladen (2010)
Sudjelovao sam u radu (rasprave, dijalog) kongresa i radionice na temu filozofske antropologije i socijalne teorije u djelu Helmutha Plessnera povodom obilježavanja stogodišnjice njemačke sociologije. Problematiziran je, kroz izlaganja i raspravu sudionika radne grupe, Plessnerov doprinos društvenoj teoriji kao traženja moguće alternative frankfurtskoj tradiciji sociologije.