Potrošačka kultura u Marinkovićevu ''Kiklopu'' - Kolanović, Maša (2011)
Rad se bavi analizom motiva potrošačke kulture u romanu ''Kiklop'' Ranka Marinkovića s posebnim naglaskom na književnu artikulaciju reklame u usporedbi s kanonskim tekstovima europskog modernizma.
Projekt MZOS
HRV