Diskursne strategije i stil 'Sarajevskog Marlbora' - Košćak, Nikola (Array, 2010)
U članku se predstavljaju osnovna obilježja stila i poetike Jergovićeve zbirke priča, s posebnim naglaskom na stilizaciju kolokvijalnoga diskursa koja se dovodi u vezu sa strategijom reprezentacije ratnih zbivanja.