Snaga izgradbnje i/ili očuvanje prirodnog : dvojaki odnos prema javnim prostorima i prirodi u gradu - Čaldarović, Ognjen (Array, 2011)
U radu se ukazuje na snagu izgradnje u urbanim okvirima koja negira i zanemaruje mogućnost konstatiranja javnog interesa i zaštite prirode i prirodnog.