'Brutalna gentrifikacija', javni urbani interes i kako ga utvrditi u tranzicijskom društvu - Čaldarović, Ognjen (Array, 2011)
U radu se analiziraju procesi urbanog recikliranja - gentrifikacije i problematizira se važnost ustanovljavanja i osigranja javnog interesa.