Sročnost u poučavanju hrvatskoga kao drugoga/stranoga jezika - Pišković, Tatjana (2011)
U predavanju se predlaže redoslijed i način obrade tema vezanih uz sročnost u poučavanju hrvatskoga kao drugoga/stranoga jezika.