Nahvao-nazbilj trvenja : "afera" Tirena i Vetranovićeva apologija prigodnicom - Šutalo, Goranka (2009)
Pokušaj razumijevanja i problematizacije tzv. "afere" Tirena u kojoj je Marin Držić optužen kao plagijator Mavra Vetranovića.
HRV