Sklonidba dvosložnih muških imena na -e u hrvatskome jeziku. - Grčević, Martina (2009)
U članku se proučava sklonidba dvosložnih muških imena na -e u hr-vatskom jeziku. Tema se obrađuje s gledišta jezične prakse i s gledišta jezične norme odnosno kodifikacije.
Projekt MZOS
HRV