Iz frazeologije čabarskih govora - Malnar, Marija (Array, 2011)
U radu se iznosi pregled frazema zabilježenih na području grada Čabra. Strukturne karakteristike frazema oprimjerene su podacima dobivenim terenskim istraživanjem u trima mjesnim govorima (Tršće, Prezid i Čabar).