O nekim figuralnim prikazima i posljednjoj fazi pleterne skulpture u dubrovačkoj regiji - Jurković, Miljenko (Array, 1984)
Analiziraju se figuralni prikazi na skulpturi 11. st. na dubrovačkom području, i određuje posljednja faza pleterne skulpture.