Religioznost i rizično seksualno ponašanje: trendovi među brucošima i brucošicama Sveučilišta u Zagrebu u razdoblju od 1998. do 2008. godine - Šoh, Damir (Array, 2009)
U izlaganju se predstavljaju nalazi tri vala longitudinalnog istraživanja seksualnosti novoupisanih studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu. Istraživanja su provedena 1998., 2003. i 2008. godine. U prezentaciji je naglasak stavljen na analizu promjena u seksualnom ponašanju mladih u kontekstu promjena u religioznosti.