Što se promijenilo u rizičnom seksualnom ponašanju mladih u posljednjih deset godina? Nalazi iz tri vala istraživanja novoupisanih studenata i studentica Sveučilišta u Zagrebu - Baćak, Valerio (Array, 2009)
U izlaganju se predstavljaju nalazi tri vala longitudinalnog istraživanja seksualnosti novoupisanih studentica i studenata Sveučilišta u Zagrebu. Istraživanja su provedena 1998., 2003. i 2008. godine. U prezentaciji je naglasak stavljen na analizu promjena u seksualnom ponašanju, informiranosti i stavovima mladih tijekom promatranog razdoblja.