Rizici pornografije? - Štulhofer, Aleksandar; Landripet, Ivan; Matko, Vlasta Momčilović, Aco; Kladarić, Djuro (2007)
Predavanje nudi pregled socioloških istraživanja pornografije i učinaka konzumacije te prikaz rezultata studije o utjecaju pornografije na seksualnu socijalizaciju i zadovoljstvo mladih. Predstavljena su i dva posebna cilja te studije: provjera valjanosti i pouzdanosti novog instrumenta za mjerenje utjecaja pornografije na seksualnu socijalizaciju te uvidi relevantni za sustavnu seksualnu edukaciju mladih i specifične intervencija.
HRV