Poetika pripovijetke "Smrt u Sinanovoj tekiji" Ive Andrića - Bogutovac, Dubravka (2009)
Rad istražuje dominantne pripovjedačke postupke u priči "Smrt u Sinanovoj tekiji" Ive Andrića. Analiza obuhvaća temeljne motive, pripovjednu strukturu i simbolički sloj znakova kojima pripovjedni tekst raspolaže.
HRV