Dora kao mogućnost - Bogutovac, Dubravka (2005)
Rad govori o romanu Irene Vrkljan "Dora, ove jeseni". Identitet glavne junakinje romana problematizira se kao pitanje izbora, što je u uskoj vezi s Agambenovim pojmom potencijaliteta kao ne/mogućnosti odlučivanja, biranja i činjenja.
HRV