Attitudes of European psychologists on tests and test use: 2000 to 2009 - Evers, Arne (Array, 2010)
Prikazani su rezultati ankete koju je 2009. godine proveo Stalni komitet za testove i testiranja (Standing Committee on Tests and Testing - SCTT) Europske federacije psiholoških udruga (European Federation of Psychological Associations – EFPA) u 17 zemalja članica u svezi stavova psihologa o psihološkim testovima i postupcima testiranja.