Student u potrazi za informacijom : Mystery shopping u hrvatskim knjižnicama - Benčec, Maja; Ivanjko, Tomislav (2009)
Rad govori o pilot istraživanju knjižnica koje su proveli studenti četvrte godine Odsjeka za informacijske znanosti, Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Istraživanju su pristupili kao informacijski stručnjaci želeći istražiti sve važnije područje informacijskog zanimanja - umijeće ophođenja s korisnicima. U svom pilot istraživanju, autori su pomoću metode tajnih kupaca (Mystery shopping), nastojali vrednovati usluge knjižnica i knjižničara
Projekt MZOS
HRV