Ženska imena na predrimskim grčkim natpisima srednje Dalmacije - Marohnić, Jelena (2010)
Rezultati analize ženskih imena s 23 grčka natpisa iz srednje Dalmacije (od 4. do 1. st. pr. Kr.) pokazuju da su od 29 mogućih ženskih imena, sva grčka, i da se ne mogu uvjerljivo tumačiti kao ne-grčka. Veliki je udio hapaksa i lokalnih imena, a prevladavaju dorska imena.
Klasificiran kao izvorni znanstveni rad.
Projekt MZOS
HRV