Kako istraživati jednakost i pravičnost u zdravstvenom sustavu? - Benčević Striehl, Henrietta; Bilajac, Lovorka; Benković, Vanesa Pristaš, Ivan; Bogut, Martina Stevanović, Ranko (2010)
Opisana je metodologija istraživanja jednakost i pravičnosti u zdravstvenom sustavu
Projekt MZOS
HRV