Nejednakosti u zdravstvu – terensko istraživanje 2010. - Benković, Vanesa; Pristaš, Ivan; Stevanović, Ranko; Štulhofer, Aleksandar (2010)
Prikazani su rezultati terenskog istraživanja provedenog 2010.godine
Projekt MZOS
HRV