Što se zbiva s glagolima govorenja u hrvatskom jeziku? - Žic Fuchs, Milena (Array, 1998)
'Glagoli govorenja' tvore zanimljivu značenjsku skupinu leksema kako u hrvatskome tako i u mnogim drugim jezicima. U ovome radu analiziraju se značenjske bliskosti glagola govoriti, razgovarati i pričati poglavito radi mogućeg objašnjenja što omogućava glagolu pričati pojavljivanje u substandardnim sintagmama poput pričati engleski, pričati telefonom itd.