Neki problemi leksičke kontrastivne analize - Žic Fuchs, Milena (Array, 1983)
U ovome radu ukazuje se na nužnost dvosmjernoga kontrastiranja onih dijelova leksika koji pokazuju leksičke praznine upravo iz kontrastivne perspektive. Rad je prvenstveno usmjeren na razradbu metodoloških postupaka u leksičkim kontrastivnim istraživanjima.