Language Minority Education in the Croatian Education System - Blažević Simić, Ana (2010)
Rad predstavlja sažet i kritički prikaz područja obrazovanja nacionalnih manjina u Hrvatskoj. Daje se uvid u zakonske okvire obrazovanja manjina, obrazovne modele i njihovu implementaciju s posebnim naglaskom na aktualnosti ove problematike iznesene na raznim okruglim stolovima, predavanjima i medijima.
Projekt MZOS
ENG